Vouwgordijnen/optreksystemen

Onze collectie omvat meer dan 250 stoffen met verschillende texturen, kleuren en dessins. De meeste stoffen zijn kamerhoog: uw garantie op een naadloos resultaat. Om de krimp bij het reinigen te minimaliseren worden alle stoffen voor verwerking met stoom gestreken.

De vouwgordijnen zijn snel en eenvoudig te monteren dankzij de Decoline kliksteunen. Standaard zijn de vouwgordijnen uitgerust met een ingenieus inhaaksysteem met afneembare koordjes. Zo zijn het vouwgordijn en de koordjes eenvoudig samen te reinigen. Bij al onze vouwgordijnen zijn de tunnels dicht gestikt aan de zijkanten. Zo zitten de baleinen vast in de stof. Ze beperken de golvingen in de stof tot een minimum. De vouwgordijnen kunnen tot 5 m hoog of 6 m breed zijn. Zo vormen ze een ideale oplossing voor grote raampartijen.

Elektrische bediening

Ook vouwgordijnen kunnen met elektrische bediening geïnstalleerd worden. De voordelen zijn veelvoudig. De gordijnen kunnen van op afstand geopend of gesloten worden en dankzij een tijdsklok lijkt het alsof er altijd iemand in het huis aanwezig is.

Andere raambekleding