Boss Paint verdeler

Boss Paints Bij Mooi Wonen bieden we kwaliteitsverf, advies en inspiratie aan. Enkel het beste materiaal garandeert immers een geslaagd eindresultaat. Daarom adviseren wij BOSS paints aan. Dit is een Belgische verfproducent die bekend staat bij de professionele schilder om zijn degelijkheid en duurzaamheid. Het BOSS paints-gamma is zeer breed. Van muurverven over lakken en vernissen tot speciale verven zoals bordenverf.

Een mooi resultaat bekom je echter niet zomaar. Daar heb je nog twee ontbrekende ingrediënten voor nodig: inspiratie en advies. We are colour is de nieuwste collectie van BOSS paints. Een totaalconcept van kleuren, accentbehang, verftechnieken en muurstickers. Of je voorkeur nu gaat voor een landelijke stijl of je houdt meer van een strak minimalistische look, we are colour is er ook voor jou!

De we are colour kleurencollectie is ronduit adembenemend. 133 kleuren. Eén voor één kleuren om bij weg te dromen. Welke kleuren passen het beste bij jou? Laat je meevoeren in de wereld van we are colour.

Experimenteer met onze 24 accentbehangen. Combineer ze met de bijhorende We are colour verfkleuren en het resultaat is gewoon af.

Andere muurbekleding